Bestuursleden van seizoen 2016-2017

David Lock (Voorzitter)

Portret David
Dit jaar ben ik de voorzitter van Connected. Ik zit in 6 vwo van Het Rhedens in Rozendaal. Samen met de rest van het bestuur hebben we er erg veel zin in. Ik hoop dat het een leuk en gezellig jaar mag worden.

Tot bij Connected!

David Lock

Jorian Hutten (Vice-voorzitter)

Portret Jorian
Ik ben Jorian en ik woon al meer dan tien jaar in Arnhem. Ik heb daar een deel van de basisschool gedaan en de middelbare school afgerond. Momenteel studeer ik aan de universiteit van Utrecht. Naast school, voetbal ik en speel ik gitaar. Daarnaast ben ik ook actief in de jongerenvereniging, dit jaar ben ik dan ook vicevoorzitter geworden. Ik vind het leuk om mensen te verbinden en met ze te praten over bijvoorbeeld religie. Dit jaar schrijf ik de bijbel-studie en help ik de commissies.

Krista Francke (Secretaresse)

Portret Krista
Hoi! Ik ben Krista Francke, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Arnhem. Ik zit dit jaar in 6 vwo en ik werk bij de Spar. Ik zit in het bestuur van Connected als de secretaresse. Ik ben dus meestal diegene die je mails beantwoord en die berichten op Facebook plaatst. Ik vind het super leuk om voor en met jullie leerzame avonden te organiseren en het ondertussen ook nog eens gezellig te hebben! Je kunt altijd bij mij terecht als je vragen hebt of ergens mee zit.

Ilse Meijerink (Penningmeester)

Portret Ilse
Hoi ik ben Ilse, ben 17 jaar en doe de opleiding tot onderwijsassistent. Dit jaar zal ik de penningmeester zijn, door mijn rol in het bestuur zal ik meer betrokken zijn bij connected. Hopelijk kan ik wat bij dragen aan de toekomst van connected.